De Kobe Show is live!

Hi, 
gisteren was het zo ver! Mijn eerste gesprek in lange tijd, sinds ik zo’n vier jaar geleden met de podcast startte. Mijn gast was Oliver op de Beeck, en dit is het type gesprek dat ik meer wil gaan voeren. Lang, uitgebreid, zonder op voorhand echt te weten waar het naartoe gaat. 

Je vindt ‘t gesprek op http://kobe.show/2019/55-oliver-op-de-beeck/ en in iTunes/Spotify of waar je ook naar je podcasts luistert. Zoek even op “Kobe van Reppelen” of “Kobe Show”, en als je dit logo ziet, zit je goed: 

Daarna nam ik met Jonas en Elke een introductie-aflevering op, genaamd “Wat deze podcast (niet) is.” Daarin ga je een goed idee krijgen van welke richting ik uit wil gaan! Het is mijn bedoeling om voltijds dit programma/show te maken, en ik heb er zot veel goesting in. Binnenkort volgen ongetwijfeld nog meer updates!

Heb je ideeën, tips, opmerkingen? Laat me iets weten! Ook suggesties voor gasten die ik zeker moet spreken zijn altijd welkom. 

Overzicht van alle links:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.