boek

Een boek schrijf zich niet vanzelf. Dus doe ik het. Stap voor stap. Bird by Bird.

In 2016 interviewde ik meer dan 30 inspirerende Belgen (en één Nederlander!), las ik 50+ boeken en ontmoette ik meer dan 100 nieuwe, inspirerende mensen. Ik maakte mezelf de belofte om mijn ideeën, lessen en opmerkelijke gebeurtenissen in een boek te publiceren. Zelf te publiceren. Daarom zie je deze tekst. Door te pre-orderen, maak je nu al van het boek een realiteit.

Geschiedenis wordt geschreven. Blijf als eerste op de hoogte via kobevanreppelen.be/boek.

boek

Hi, ik ben Kobe. "Kobe van Reppelen is a 25-year old writer and entrepreneur. After having lived in Belgium, Brazil, and Germany, he now travels the world looking for the best stories from extraordinary people. In these stories, he details the lives, choices, and careers of people ranging from ministers to billionaires and artists. His unique style of interviewing helped his podcast become one of the most popular Belgian podcasts. He is currently working on his first book, bundling the most valuable lessons into a gateway to self-fulfillment."

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.