Een journaling-overzicht?

Afgelopen maandag verwelkomde de vriendelijke staff van Le Pain Quotidien aan Antwerpen Centraal Ronja en mij. Naast ons, in de trouwens zeer mooie locatie, zat een vrouw met notitieboekje, gebruikmakend van wat op het eerste zicht het Bullet Journal-systeem leek. “Bullet Journal: The Analog system for the digital age“. Ik sprak haar erop aan en legde Ronja de basics van het systeem uit.

Ondertussen liet ik het BJ achter mij, maar notities nemen is een vaste, bijna dagelijkse activiteit geworden, die misschien wel de meest positieve impact op m’n leven had. Na een paar rondzwervingen kom ik, waar anders, bij het Hamburgse Leuchtturm uit, als leverancier voor m’n boekjes. Mijn favoriet is de dotted A5, waarvan ik er twee per jaar nodig heb.

Dus hier is mijn vraag: een (online / offline) cursus tot notities nemen? Even laten bezinken. 🙂

Foto via Bohoberry.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.