journaling

Een journaling-overzicht?

Afgelopen maandag verwelkomde de vriendelijke staff van Le Pain Quotidien aan Antwerpen Centraal Ronja en mij. Naast ons, in de trouwens zeer mooie locatie, zat een vrouw met notitieboekje, gebruikmakend van wat op het eerste zicht het Bullet Journal-systeem leek. “Bullet Journal: The Analog system for the digital age“. Ik sprak haar erop aan en legde Ronja de basics van het systeem uit.

Ondertussen liet ik het BJ achter mij, maar notities nemen is een vaste, bijna dagelijkse activiteit geworden, die misschien wel de meest positieve impact op m’n leven had. Na een paar rondzwervingen kom ik, waar anders, bij het Hamburgse Leuchtturm uit, als leverancier voor m’n boekjes. Mijn favoriet is de dotted A5, waarvan ik er twee per jaar nodig heb.

Dus hier is mijn vraag: een (online / offline) cursus tot notities nemen? Even laten bezinken. 🙂

Foto via Bohoberry.

Hi, ik ben Kobe. "Kobe van Reppelen is a 25-year old writer and entrepreneur. After having lived in Belgium, Brazil, and Germany, he now travels the world looking for the best stories from extraordinary people. In these stories, he details the lives, choices, and careers of people ranging from ministers to billionaires and artists. His unique style of interviewing helped his podcast become one of the most popular Belgian podcasts. He is currently working on his first book, bundling the most valuable lessons into a gateway to self-fulfillment."

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.