Het einde van de Kapitein Kobe podcast (in zijn huidige vorm)

Het sluimerde al een tijdje in mijn achterhoofd, zo sinds het begin van dit jaar. Ik begon met een nieuwe reeks, Terugblik, waarmee ik hoopte nieuw leven in m’n interesse en passie voor de nuance te vinden.

Het mocht niet baten. Na exact 15 maanden stop ik met de podcast (in zijn huidige vorm). Dat wil zeggen dat er geen diepte-interviews meer komen, noch korte gesprekken, behalve de babbel die ik eerder deze week met Bart Schols opnam.

In de loop van volgende week lees je een overzicht van de lessons learned, wat ik anders zou doen, waarom ik iedereen aanraad een eigen podcast te starten en hoe de toekomst eruit zal zien. Dit doe ik, uiteraard, in podcast-formaat. 🙂

Mijn dank gaat uit naar de tienduizenden luisteraars, kijkers en mijn fantastische gasten. Bekijk het volledige overzicht op kapiteinkobe.be of iTunes.

Dit is de start van iets nieuw, iets spannend. En ik kijk ernaar uit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.