Karolien Olaerts, rechtstreeks uit Karola’s Kitchen

Karolien nodigde me bij haar thuis in Gent uit, om samen te zitten en te spreken over haar blog, haar werk, haar verleden en de toekomst. We hebben een heel stuk uit Karolien’s traject kunnen bespreken, met zowel hoopvolle toekomstperspectieven en jammerlijke gebeurtenissen in het verleden. Een open en hartig gesprek met Karolien Olaerts. Geniet ervan!

Waar ik met Karolien over praat:

  • Van waar ken je Karolien en wat doet ze in ’t dagelijks leven?
  • Nucleaire functies van actine bindende proteïnen. Quoi?
  • De Limburgse roots van Karolien
  • Van voltijds naar deeltijds werk en hoe die keuze tot stand kwam
  • Het oprichten en de groei van Karola’s Kitchen
  • Van Facebookpagina naar een populaire website
  • Idolen van Karolien
  • De strijd van hardcore vegetariërs, en waarom Karolien zich daar liever van distantieert
  • Waar ligt de verantwoordelijkheid voor de ongezonde voeding die ons wordt toegestopt?
  • Wie zou Karolien nog willen ontmoeten?

.. en zoveel meer.

KarolasKitchen.be // Karolien voor CharlieMag // Karola’s Kitchen op Facebook // Karola’s Kitchen op Instagram

“Karola’s Kitchen is niet opgericht met het idee om zo tijdsintensief te worden als het vandaag de dag is. Ik wou gewoon een “blogske” beginnen, om mijn interessen in eten met het schrijven te combineren. Mensen stelden mij vragen en genoten van mijn recepten, en de Facebookpagina groeide en groeide, en zo ontstond de website.”

Beluister dit gesprek ook op iTunes of Spotify.