Op weg naar Santiago de Compostela

Woensdag 6 juni is het zo ver – ik vertrek vanuit Zaventem naar Porto. Daar zal ik voor de tweede keer noordwaarts wandelen. Een tocht van zo’n 300 kilometer, die me doorheen Portugal en Spanje tot het bedevaardsoort voert. Spannend!

Je kan me volgen via mijn eigen Instagram (@kobevanreppelen), en die van Vranckx’ Nomaden, via @denomaden en de Facebook-pagina. Meer info & andere reizigers vind je op canvas.be. Let op, er kan een vertraging tussen mijn opnames en de publicatie via Vranckx optreden.

Ten slotte zal ik een aantal YouTube-filmpjes via deze playlist delen:

Wil je een postkaartje? Mail me dan je adres naar kobevanreppelen(@)hotmail(.)com met “POSTKAART HELL YEAH” in de onderwerpregel. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.