Pascal Paepen over de podcast

“Als je niet vaak “neen” kan zeggen zit er op een dag een jonge gast bij je in de woonkamer die je interviewt. En wat voor een! Als Kobe bij de VRT zou werken, hij zou er al na zijn eerste proefweek zijn buiten gegooid. Een interview van – hou u vast – 2u45’. Dat gaat dus in tegen alle wetten van de media. En ook een vrij divers publiek: de ene week interviewt Kobe ene Herman Brusselmans, de volgende week ben ikzelf aan de beurt.

Over Mol, Londen en Panama, over de VRT, De Tijd en HBVL, tot drie keer toe zelfs over Trump (het interview werd op 4-aug opgenomen), over de aandelen die de komende 10 jaar het meeste potentieel bieden, over financieel analfabetisme, over hoe ik kids financieel opvoed (al heb ik er geen), over hoeveel ik verdiende in de marktenzaal, over wat ik daar precies deed, over het leven.
U gaat nog horen van die Kobe!

Het interview is veel te lang, maar als u toch eens wil luisteren en u doet dat maar een half uurtje, dan onthoudt Youtube blijkbaar waar u gestopt bent en gaat het interview gewoon verder als u weer eens op deze link klikt of als u het weer eens opzoekt op Youtube.Ik sta helemaal in mijn blootje (geen zicht!). Veel luisterplezier! Leve de podcast! Leve Kapitein Kobe!”

Bron: Pascal Paepen op Facebook

Beluister de podcast zelf op kapiteinkobe.be, Youtube of iTunes.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.