Pijnlijk: Anniek Nagels (Stad Genk) stuurt brieven naar overleden inwoners

Einde november overleed mijn grootvader. Al snel ontvingen we vele lieve brieven en berichten, waaronder de Stad Genk, die ons ook een attest van overlijden bezorgde. Behalve dat attest van overlijden, van mijn opa, ontving mijn oma een persoonlijke oprechte deelneming van Anniek Nagels, schepen in Genk. Eén probleempje: mijn opa was weduwenaar. Ghislaine overleed en werd in 2007 begraven. Oops.

stad genk anniek nagels

Hoewel Nagels deze brieven (hopelijk) niet zelf print (wel ondertekent), is het pijnlijk dat een stadsdienst dit soort flaters begaat. Ik stel mezelf oprecht de vraag hoeveel dingen er nog scheef lopen, als je dit soort fouten niet opmerkt.

Persoonlijk maakt het me weinig uit, maar ik kan me erg goed voorstellen dat dit soort brieven voor sommige mensen erg pijnlijk zijn.

Toch bedankt, Anniek Nagels, maar je bent negen jaar te laat.

Hi, ik ben Kobe. "Kobe van Reppelen is a 25-year old writer and entrepreneur. After having lived in Belgium, Brazil, and Germany, he now travels the world looking for the best stories from extraordinary people. In these stories, he details the lives, choices, and careers of people ranging from ministers to billionaires and artists. His unique style of interviewing helped his podcast become one of the most popular Belgian podcasts. He is currently working on his first book, bundling the most valuable lessons into a gateway to self-fulfillment."

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.