bart schols

Waarom ik Bart Schols écht wou spreken

Ik ben hard op zoek naar nuance in de actualiteit, en in de media in de brede zin van het woord. Ik ben het beu om telkens dezelfde bangmakerij te lezen. Vliegtuigen die bijna botsen, mensen die ontvoerd worden of de aanleg van een nieuw fietspad zijn nieuwsfeiten die een grote impact op de betrokkene partijen hebben, maar beperkt relevant blijven voor het grote publiek.

In De Afspraak brengt Bart Schols met zijn team een stukje diepgang in maatschappelijke debatten, met speciale aandacht voor neutraliteit en objectiviteit, en de dunne lijn daartussen. Bart Schols is een warme, aangename man waar ik graag een stuk langer mee zou babbelen, maar dat is (nog) niet voor nu.

Het volledige gesprek komt gauw online. 🙂

Hi, ik ben Kobe. "Kobe van Reppelen is a 25-year old writer and entrepreneur. After having lived in Belgium, Brazil, and Germany, he now travels the world looking for the best stories from extraordinary people. In these stories, he details the lives, choices, and careers of people ranging from ministers to billionaires and artists. His unique style of interviewing helped his podcast become one of the most popular Belgian podcasts. He is currently working on his first book, bundling the most valuable lessons into a gateway to self-fulfillment."

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.