Wat is jouw favoriet boek en wil je op m’n YouTube-kanaal komen?

Ik weet niet of je al de kans had om mijn boekenreviews op YouTube te bekijken. Het voelt alsof ik een nieuw en uitdagend project gevonden heb, aangezien ik in de loop van 2017 nóg zo’n 150 boekenreviews wil publiceren.

Daarnet viel mij iets te binnen. Ik stond op het punt om Lode Roels (de radioman van de VRT die mij op zijn podcast interviewde) te e-mailen, maar bedacht me ondertussen dat ik de vraag even goed aan jou kan stellen!

Waarom? Ik ben constant aan het werken aan hoe ik jou het meeste waarde kan bieden. Eerlijkheidshalve moet ik daarbij vertellen dat ik heel veel fouten maak. Zoals de lessen-serie (deze). Een aantal mensen mailden mij erg enthousiast, anderen vertelden me met een halve glimlach dat ze mijn e-mails ineens krijgen, en nog anderen schrijven zich simpelweg uit. Maar dat neemt niet weg dat ik hard probeer.

Vanuit die gedachte doe ik een oproep: heb jij één of meerdere favoriete boeken die je ab-so-luut met de wereld wil delen? Laat me dan iets weten via het contactformulier hier (helemaal tot onder scrollen), en dan zetten we een datum vast waarop ik met m’n camera en microfoon langskom, en we gaan samen aan de slag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.