Creatief Canvas

Kom jij in onze hectische wereld amper tot rust?

Je hebt regelmatig een fantastisch idee maar doet er niets mee? Je leeft aan een sneltempo maar vergeet 95% van je gedachten en gevoelens?

Van Pablo Picasso tot Charles Darwin, notitieboeken zijn hét favoriet werktuig van ‘s werelds ontdekkingsreizigers, kunstenaars en wetenschappers. In onze drukke eeuw is dat niet anders.

Het notitieboek is in de kern hetzelfde: een plek om tot rust te komen. Om te reflecteren. In onze hectische wereld is daar amper nog plaats voor, tenzij je die zelf creëert. Een notitieboek om te schilderen, tekenen, schrijven, .. maar vooral, een plaats voor introspectie en de nuttigste nutteloze ideeën.

Niets is leuker dan door oude fotoalbums bladeren. Foto’s van vroeger. Van vrienden, familie en jezelf. Een notitieboek is een fotoalbum in het kwadraat. Je houdt niet enkel een momentopname vast, je beschrijf exact hoe je je voelt en wat er in je omgaat. Dat is de kracht van elk notitieboek: een reflectie van de persoon waar jij naartoe groeit door de jaren heen. 

In deze mini-cursus gaan we samen aan de slag. Doorheen de hoofdstukken ga je van notitieboek tot schrijfopdrachten, inclusief vier video’s met meer uitleg. 

Creatief Canvas (Standaard)
17,95
Hoofdstuk 1: Materiaal
Hoofdstuk 2: Jouw boek
Hoofdstuk 3: Systemen
Hoofdstuk 4: Analoog en digitaal
Hoofdstuk 5: Schrijven maar
Hoofdstuk 6: Veelgestelde vragen
PDF (22 pagina's)
BONUS: 4 videos
Creatief Canvas (Premium)
19,95
1: Materiaal
2: Jouw boek
3: Systemen
4: Analoog en digitaal
5: Schrijven maar
6: Veelgestelde vragen
PDF (23 pagina's)
BONUS: Vier videos met uitgebreide uitleg en visuele voorbeelden

Over deze mini-cursus

Geïnspireerd door Courtney van BeMoreWithLess maak ik mini-cursussen. Deze zijn in lengte beperkt en zitten boordevol waardevolle, praktische informatie. De onderwerpen zijn rode draden door mijn leven, waarvan ik hoop dat ze in jouw dagelijkse gewoontes verweven.