The Artist’s Way workshop

Over het boek: ‘Ik geloof dat veel getalenteerde mensen hun creativiteit zijn kwijtgeraakt. Ze raakten geblokkeerd – door een nare leraar, een afgunstige vriend of jaloerse ouders. Maar ongeacht je leeftijd of je levensloop, en ongeacht de vraag of het beoefenen van kunst je werk, je liefhebberij of je droom is, het is nooit te laat of te ego├»stisch of te dwaas om aan je creativiteit te werken.’ Julia Cameron beschrijft in haar werkboek The Artist’s Way een praktische methode om in twaalf weken de verschillende blokkades die onze creatieve vermogens in de weg staan, op te heffen.

Over de workshop: In deze introductiesessie starten we The Artist’s Way, het boek dat miljoenen mensen wereldwijd door hun creatieve stilstand hielp. Sinds ik het voor de eerste keer las, heb ik het boek aan tientallen mensen gegeven en aangeraden, geeft het rust in mijn hoofd en raad ik het iedereen aan die naast zijn of haar drukke agenda ruimte wil maken voor een creatieve uitlaatklep.

In de deelnameprijs zit: het boek (Nederlandse of Engelse versie, naar jouw keuze) en het startmoment op 3 maart 2018 (Antwerpen). We voorzien wat drankjes in een gezellige plek om goed te starten.