Zo ziet de cover eruit en pre-order!

Rechtstreeks vanuit Lissabon! Ik ben erg enthousiast. Vandaag deel ik twee dingen.

1) De cover van mijn boek!

Ik heb lang getwijfeld over de naam. De podcast begon als “Kapitein Kobe” maar om de één of andere manier wou ik daar afscheid van nemen. “Rolmodellen” en “mentoren” klinken ook zo klef. Dus begon ik met woorden te spelen en kwam ik bij Bij Voorbeeld, een vlag die de lading dekt! De domeinnaam www.bijvoorbeeld.be was ook nog vrij (nu niet meer!). Die website/pagina bouw ik de komende weken nog.

2) De allereerste pre-order!
Heb jij een Kindle en wil je nu al het ebook voorbestellen? Dat kan via deze link. Let op, het fysieke boek is midden juni beschikbaar. Wanneer je dat samen met het ebook koopt, zal de prijs van het ebook lager liggen (bundel). Pre-order enkel als je geen fysiek exemplaar wil.

WOOHOOOO! Heb jij ideeën om het boek te promoten of bij meer mensen te laten belanden, laat mij dan zeker iets weten!

Nu ga ik verderwerken aan boek twee! (vandaag herschrijf ik een hoofdstuk over borstvoeding en gisteren definieerde ik een “Pamperprins”, iemand met veel vrijheid maar constant nood heeft aan bevestiging, hah!)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.