Zondagavond, tijd voor een stand van zaken.

“Standard pace is for losers” &
“Comparison is the death of all joy.”

In Brazilië leerde ik een belangrijke les. Echte rijkdom, zo vertelde mijn gastvader mij, zie je niet in een mooie wagen of groot huis. Echte rijkdom, zie je in iemand’s koelkast. Het dagelijkse uitgavepatroon zegt meer over een familie dan luxueuze producten, die al dan niet op afbetaling gekocht zijn.

Dus? Wel, kleine dingen zeggen vaak meer dan de grote. Vandaag, op deze rustige zondagavond, ga ik over de domeinnamen die ik in de laatste weken en maanden heb vastgelegd. Het zegt alvast iets over de plannen voor dit jaar. 🙂

www.24hrs.be
www.altona.be
www.dripmarketing.eu
www.emailmarketingstrategie.be
www.kapiteinkobe.be
www.kobecon.eu
www.kobefest.eu
www.kobevanreppelen.com
www.moraalvanhetverhaal.be
www.selfpublish.be
www.terugblik.nu
www.uitgevenineigenbeheer.be
www.uncopyright.me

Uitgeven in eigen beheer, conferenties en online courses. Let’s do this.

Het werken wordt aangenamer met leuke muziek op de achtergrond.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.